Sminklektion inför projektveckan

Inatt har jag sovit hos Emma, riktigt mysigt! Igår åt vi på Waynes (favoriten-sallad såklart), och sen åkte vi till Valbo köpcenter och köpte lite julklappsgrejer, därefter åkte vi hem till Emma och fixade med julklapparna lite vilket tog typ hela kvällen!

Det var riktigt skönt att kliva upp senare än vanligt imorse hos Emma, fick sova 1,5 timmar längre än om jag sover hemma. Första lektionen idag hade vi Formgivning - sminklektion och den här gången fick vi lära oss att sminka sår. Det var sjukt roligt måste jag säga! Ska absolut önska mig lite teatersmink i julklapp så man kan leka lite hemma, sminka ung till gammal, sminka sår och såna saker!

Vi ska ha en projektvecka snart då vi samarbetar med Mediaprogrammet. Mediatvåorna ska göra skräckfilmer, och vi ska välja kläder och sminka dem! Ska bli riktigt roligt. Så dagens lektion var en liten förberedelse inför projektveckan kan man säga. Sen blir det en gala på Filmstaden i Gävle där vi ska kolla på skräckfilmerna och tävla om bästa sminkning, film och sånt, superkul!


Grunden till sårets yta, + ihoplimmad hud som ska likna ett ärr/skärsår.

 

Resultatet. Dock var det svårt att få det bra på bild, men vad tycks?

My way to become a hairdresser | |
Upp