An ordinary day in Byron

Det är ungefär såhär dagarna ser ut för mig just nu, är inte ett dugg taggad på att börja jobba... Men det är nog dags snart, efter 2 månaders resande och slappande! Igår var det nämligen två månader sen jag reste till Australien. Bästa beslutet jag tagit! Snart har jag även min bästa tjej Louise vid min sida, bara en vecka kvar nu!! 👏🏼 Klara har åkt till Fiji för att fixa sitt visum, hon fick ju krångel med det innan vi lämnade Sverige så hon var tvungen att åka ut ur landet för att fixa det. Så under tiden passade jag på att åka till Byron Bay för att också få värme och strandhäng, träffa alla människor jag mött här och kanske även jobba lite! Känns dock lite onödigt när jag ändå ska tillbaka till Sydney snart.. Man blir ju rätt bekväm med att bara slappa 😌
 
Tog med mig Jordy på en promenad upp till Lighthouse idag. Kan man promenera till en finare utsikt eller? Tror ej det! Såg tre olika stränder, solnedgången, finaste naturen, en wallaby (vilket är som en mini-känguru), en stor ödla, en kanin, och som sagt - oslagbar utsikt!
Nu har spindlarna även börjat komma fram, de är ju snart sommar så blir allt fler och fler djur som visar sig.. Har bland annat fått fightas med en hel del malar innan jag ska sova.. Och då pratar vi inte malar i normal storlek, de är större än fjärilar!!
 
Imorgon blir det utgång med lite norskar, får se till att ta massor av bilder så jag kan hålla er snögubbar uppdaterade! 👋🏼 hej så länge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
, Australia, Photographs | |
Upp