Sista april

Idag är det sista april. Fick sluta vid ett-tiden idag, as skönt! Efter skolan drog jag och Jenny hem till mig en snabbis. Sen åkte vi till Verre, sen till Ica och köpte flintastek och potatissallad. Mums ;) Så ikväll blir det till att grilla någonstans. Hör av er!

Just nu sitter jag hos Jenny, hon har precis duschat. Så vi ska snart hem till mig och göra oss ordning lite sen bär det iväg någonstans.

Planeringar i maj
4/5 - Mamma fyller 46 år! v
7/5 - Driver, övningskörningskursen.
9/5 - Stockholm/gröna lund med Louise, Verre, Anna & Josse! :)
10/5 - Jenny fyller 16 år! <3
11/5 - Jag fyller 16 år =)
13/5 - Timmy fyller 18 år! <3
21/5 - Ledig
22/5 - Ledig
31/5 - Dansuppvisning, morsdag.

Allmänt | | En kommentar |

Dop, m.m.

Nu är lovet slut, vilket är liite små tråkigt.. På lovet åkte jag till Gävle på onsdagen och hälsade på Stina, sov över hos henne till torsdagen med. Följde med henne till skolan på torsdagen eftersom att hon inte hade lov, vilket var lite små skämmigt men, det gick bra ;) Vi hade iallafall jättekul, måste verkligen göras om!


Sötnosen =)


Fredagen
Jag och Louise åkte till Ljusdal och träffade Linn! :) Det var trevligt, måste också göras om!


Lördagen
Dop för Joline =) Klev upp tidigt tidigt, gjorde mig iordning och åkte till kyrkan och tränade på sången med pianisten. Det blev "Det vackraste - Cecilia Wennersten". Pinsamt var det, och det gick inte så bra eftersom jag var sjuk (hes & hostig), sen var jag så nervös så jag skakade i rösten lite, menmen. Haha! Dopet gick iaf jättebra, Joline gnällde lite men annars gick det bra. Efter dopet åkte alla till Böle och fikade med smörgåstårtor och tårtor och allt möjligt.


Familjen Olofsson - Eriksson ;)


Tårtorna, så fina så!


Marcus & Joline
Allmänt | | 2 kommentarer |

Påsklov


...Veronica Sjöberg, 16 år den 12/4 och Malin Sunnhag, 15 år den 14/4! <3Förrgår - Söndag
- 12/4
Som sagt, min älskling Veronica fyllde 16 år! =) Stort grattis till henne! <3 Hoppas du fick en bra dag, bortsatt från mig som låg på soffan hela dagen med feber och hosta. Dagen innan satt vi ute på balkongen och firade henne med glass och presenter. Det var mys!
Igår - Måndag
Var bara hemma eftersom jag är sjuk, jättekul när det är lov liksom.. Marcus och Lina kom och åt med oss, och även Mattias, Sara och Joline som kom hem ifrån Los :)

Idag - Tisdag
Idag vaknade jag vid halv 12-tiden, åt frukost, tog en dusch, sen gick jag ut och satte mig i solen en stund, så skönt att det äntligen börjar bli vår! :) Och idag fyller som sagt Malin 15 år, grattis till henne! :) <3
På lördag är det dop för Joline, så igår började Sara tjata på mig att jag skulle sjunga på dopet. Så vi får se om jag är frisk till dess så kanske jag ska sjunga då ;) Har suttit och tränat lite idag, funderar på om jag ska sjunga antingen "Du är allt - Sonja Aldén & Shirley Clamp" eller "Det vackraste - Cecilia Vennersten". Hjälp mig, vilken tycker ni?


Imorgon - Onsdag
Imorgon bär det iväg till Gävle för att kolla på Borgarskolan, medieprogrammet. Sen träffa Stina och sova hos henne till torsdag =)


As gammal bild på mig och Stina, haha! ;D

Allmänt | | En kommentar |
Upp