Marknad

Idag har jag varit hemma från skolan.. För att jag har lyckats blivit sjuk nu, alldeles innan dansuppvisningen, suveränt! (y) Så jag sov typ till 10, klev upp och började plugga lite smått. Sen gjorde jag mig ordning och åkte iväg till marknaden med Louise, Anna och Josse :) Skönt att komma ut lite även fast man är sjuk. Köpte en rem och lite godis till mamma och pappa, sen var det en kille där som gjorde "låtsas-tatueringar" eller vad man ska kalla det. Självklart skulle jag slösa bort pengar på en sån som går bort efter typ tre veckor ;) Men tänkte faktiskt på det häromdagen att jag skulle vilja testa göra en sån först för att se om jag skulle passa i det och så, sen när vi gick där på marknaden så såg vi en som gjorde det så, varför inte passa på? Det var inte dyrt precis heller så. Whatever, såhär blev den.. Fanns inte så mycket att välja på.Igår kom Fredrik och Marina och hälsade på. Fredrik ville bli klippt och färga håret, så jag gjorde det på han. Såhär blev resultatet :) Har inte bild från innan han klippte sig.


Det är mörkbrunt, fast ser svart ut på bilderna.Ikväll ska jag leka med den här snyggingen :D Får se vad vi hittar på, men det blir nog att ta det ganska lugnt eftersom jag är sjuk.

Allmänt | | En kommentar |

Dansdansdans

Idag har jag tränat dans (med streetgruppen), kulkul! På söndag är det dansuppvisning. Shit vad maj har gått fort, nu är det inte långt kvar tills vi lämnar  gärdesskolan och går vidare i livet, sköönt! ;) Hoppas verkligen att jag kommer in på frisör, det har jag ju verkligen kämpat för.. Menmen, vi får väl se.
Återigen till dansuppvisningen. På lördag är det först genrep, sen på söndag (morsdag) är själva uppvisningen i Torsbergs aula klockan 12.00 och 15.00. Man kan beställa biljetter på biblioteket, 30 tror jag det kostar. Ska bli sjukt kul! Men lite nervöst eftersom jag inte är 100 på moderna.. Men det löser nog sig imorn på träningen och på genrepet.
På fredag blir det förmodligen marknad :)

So, should it happen the same thing like for about a year ago now?
It was a really bad time in my life, and I certainly don't want it to happen again..
But you must understand me, it's not as easy as you think.
I know it is hard for you to, but I can't.. I'm sorry..
It's neither your or my fault. We can't do anything but wait, and hope..
No one understands me, and there´s no one I want to talk to.

If you only could understand how I feel, and not give me false hopes.
Give me a chance.
Allmänt | | Kommentera |

Cruising i söderhamn

Nu var det längesen jag bloggade. Så tyckte att det var dags att skriva lite idag.
Idag har jag bara varit hemma, pluggat, myst med Joline och sånt. Hon ska sova här inatt för Mattias och Sara skulle iväg någonstans. Ikväll ska jag till söderhamn på cruising med Verre och några till :)

Har varit otroligt skönt att bara gå två och en halv dagar i skolan, och helgen har varit superbra!
På onsdagen lekte jag med Anna efter skolan, vi kollade runt lite på stan och så. Sen tränade jag dans, sen åkte jag hem till Anna igen och kollade på tv med henne, Timmy och Madde.
På torsdagen åkte jag, Anna, Verre, Josse, Alle och Ida till norrfly. Kul men svinkallt!
Och igår åkte jag, Anna och Josse till Gävle och shoppade lite. Träffade Kneg och Viktor där, åt glass, sen åkte vi hem med dom. När vi kom till Bollnäs lämnade vi av Viktor, Anna och Josse och hämtade upp Amanda, sen skjutsade han hem oss, så gjorde vi oss ordning och drog till Mats, sedan vidare till långnäs osv. :)

Som vissa kanske sett på bdb, så ska jag köpa en systemkamera. Kom med massa tips så jag kan bestämma mig någon gång! ;) Nu ska jag åka till farmor en sväng, syns ikväll?
Allmänt | | Kommentera |
Upp