Helgen

I fredags kom Robin ifrån Linköping till mig. Vi började med att äta på Gallerian Nian i Gävle, sen kikade vi lite på stan och sen tog vi tåget hem till Bollnäs. På kvällen kom Stina och gick på bandy med oss. Bollnäs - Sirius, och Bollnäs vann med 5 - 4! En otroligt spännande match måste jag säga att det var! När vi kom hem till mig så gick vi och köpte lite godis och sånt och kollade på en film, Due Date! Dock såg ingen av oss klart filmen för att vi somnade.. Haha! :)

På lördagen sov vi länge! Sen följde vi med till Stinas mamma och hälsade på och åt vofflor, muums! :) Sen åkte vi till Gävle för att bowla och så! :) Så vi hamnade på Interpool och bowlade där, och sen drog vi till Cheers och satt där tills klockan blev så mycket som sovdags! :) Då gick vi till donken och åt lite och sen tog vi bussen hem till Stina.

På söndagen hann vi inte göra så mycket förutom att vakna, åka tåg till Bollnäs, packa ihop grejer och sedan var det dags för Robin att åka hem igen. Men vi har haft en kanonbra helg iallafall måste jag säga! :)Råbin och Stina på bandyn, stod och värmde oss vid brasan i pausen ;)Stina & Robin hemma hos Stina innan vi drog ner på stan!Målin petar Råbin i örsnibben! Haha :DRobin och Oscar på Cheers!Avslutar med en bild på mig och Robin ifrån Cheers!
Allmänt | | 10 kommentarer |

Lyckans dag

Det här måste vara min lyckodag (om man bortser ifrån örondropparna som jag fått)! Haha.

För det första så har jag har blivit dagens blogg på 2 styckens bloggar.
För det andra så har jag har fått hem min iPhone 4.
Och för det tredje så har jag har vunnit en hårprodukt "Orofluido Shine" i en tävling på facebook!Jag tävlade med den här frisyren, och det var den här produkten jag vann! Den luktar så otroligt gott så jag skulle nästan kunna använda den som parfym! Haha. Produkten ger glans. Jag gillar egentligen inte att ha glans på mitt hår, men eftersom jag klipper och färgar många hemma så kommer jag få mycket användning av den ändå när jag stylar andras hår! Annars kan jag ju alltid smeta lite på halsen och använda den som parfym! ;) Nää, skämt å sido! Jag rekommenderar den iallafall om du vill ha glans i håret, då är detta din drömprodukt!
Allmänt | | 14 kommentarer |

Full mysfaktor

Stina tog tåget till mig lite spontant ikväll vid 21.35, så hon var här ca kvart i 11. Vi bestämde oss för att ha en myskväll! Så medans hon satt på tåget så gick jag till ICA och handlade lite gosaker att överraska henne med. Köpte tutti frutti godis, coca cola vanilla (som vi älskar), hallon & blåbär och chokladpudding! Vispade ihop det och la på några bär och bar ut det till min stuga, sen tände jag lite vanilj ljus och bäddade sängen. Sen gick jag och mötte henne! Hon blev riktigt överraskad när hon kom in i min lilla friggebod ;) hihi. Sen har vi bara myst framför datorerna och lyssnat på musik och sånt. Nu tänkte vi lägga oss i sängen och massera varandra innan vi hälsar på John Blund ;)

Allmänt | | 6 kommentarer |
Upp