En dag med dans och Stina

Den här dagen har jag tillbringat med Stina, eller iallafall halva dagen. Imorse vaknade jag upp med henne, och vid 10 åkte jag iväg till torsberg för att ha genrep för dansuppvisningen. Börjar bli rätt nervös nu faktiskt! Det gick inte alls nå bra idag på genrepet, iallafall inte på Michael Jackson-medleyt. Men vi får hoppas på det bästa! Efter genrepet gick jag och Stina till marknaden och kikade lite. Köpte lite marknadsgodis bara, brukar ju inte bli något mer på marknaden längre. Det var ju liksom kanske en heliumbalong när man var liten, men ändå känner man ett behov av att gå och kolla på marknaden varje år, tradition ju ;) Sen gick vi till Elin för att fixa Stinas bloggdesign, riktigt duktig den tjejen! Inte bara på att fixa bloggdesigner kan jag säga :o haha! Om ni vill se hur den blev så kika här, skitsnyggt! Sen åkte vi och köpte pizza och satt hemma hos mig och åt, riktigt gott! Sen nu sitter vi här vid en varsin dator och nördar oss!

Har kommit på att jag vill ha långt hår igen, så jag funderar på om jag ska klippa ur mitt hår lite och sen sätta i löshår, vad tycker ni?
Allmänt | | Kommentera |

Furuvik

I fredags fick jag ett sms av min tremänning, han frågade mig om jag ville åka till furuvik imorgon för 50 kronor och då var buss, inträde, åkband, hamburgare och festis ingående i priset. Självklart ville jag det, och hans släkting hade en till biljett som Verre fick köpa, så på lördagen åkte vi dit i finvädret! :) Vi hade en jättemysig dag med sol, sockervadd, glass, slush och remmar, mums! Vi kollade på djuren, fikade och åkte lite karuseller. Nackdelen var att det var så mycket folk där så alla köer var jättelånga. Men trevligt hade vi!

 

 

Gullverre vid havet!

 

Verre vid dom äckliga kamelerna som tappade pälsen!

 

En liten krokodil!

 

En äcklig orm!

 

En söt chimpans som sög på tummen, haha :)

 

mmmm! Haha, det syns att jag inte gillar att vara med på bild va?

 

Verre, söt som sockervadden!

 

Krockbilarna, haha!

Allmänt | | 2 kommentarer |

JÅM

Har köpt hem lite frisörgrejen ifrån JÅM, frisörgrossisten vi får köpa saker ifrån. AS billigt!

Schampo och balsam, Loreal Force Vector - luktar mumma och är hur bra som helst, passar perfekt till mig.
Klippkam - En klippkam som jag provade på Rickard i helgen, den var också jättebra!
Färgpensel med kam - den provade jag också på Rickard i helgen och den var också jättebra, gick mycket snabbare att färga med den.
Lila färgskål - Använde även den i helgen.

Superbra grejer! I veckan ska jag kila dit och köpa massor av blekning så jag kan färga utväxten på sommarlovet och kanske lite kompisar som vill göra någonting :) Ska även köpa en klipp/färgkappa så jag slipper använda min fula sönderfärgade som jag har hemma.

My way to become a hairdresser | | Kommentera |
Upp