Make up and make down

Tänkte visa vad jag, Emma och Carro gjorde på förra sminklektionen. Eftersom vi håller på med projektet nu (då vi ska sminka mediatvåorna till deras skräckfilmer) så håller vi på och tränar på lite olika sminkningar som de ska ha. Tycker det är så himla roligt att sminka lite wild and crazy!! ;)


Fotad i olika ljus, men tanken är iallafall att hon ska se smal och trött/sliten/psyk ut.

 

 

Min nya boyfriend Emmil ;) haha! Tränade på att sminka skägg.SkärsårDjupt sår.

My way to become a hairdresser | | 3 kommentarer |

No stress

Nu i tidiga vintern brukar många kunna bli lite lätt deprimerad av kylan och av mörkret som blir redan vid 16.00 på dagen. Stressen brukar också bli värre för mig den här årstiden, speciellt på morgnarna när man blir sen upp ur sängen.

Här kommer lite tips på hur du kan minska stressen:
Drick grönt te - Kaffe och andra drycker med koffein sätter fart på stresshormonet kortisol. Välj grönt te istället! Det är proppat med antioxidanter som skyddar kroppens celler. Varför inte köpa en riktig mysmugg till teet? Slut händernaa om den varma koppen - en studie visar att när vi håller händerna runt en varm kopp leder det till goda, varma tankar.

Massera mera - Beröring är en supermetod för att bli avstressad. Massage mjukar upp spända och stela muskler och frigör oxytocin som är ett "lugn och ro-hormon". Kosta på dig att gå till en professionell massör eller be din kompis eller partner massera dig. Men man kan även massera sig själv för att lugna stressen, gör såhär: Rör på axlarna och pressa dem bakåt så långt det går. Håll kvar i fem sekunder. Slappna av och upprepa fem gånger. Lägg sedan ena handen längst upp på armen och massera bestämt nedifrån och upp mot halsen. Upprepa tre gånger. Pressa fingrarna mot nacken och rör fingertopparna i cirklar uppåt på huvudet. Placera sedan händerna bakom huvudet och massera skallbasen med tummarna.

Allmänt | | Kommentera |

Skypedate ♥

Nu har jag äntligen fått prata lite med bästavän och blivit uppdaterad om hennes äventyr i Thailand, och även uppdaterat henne om vad som hänt i det iskalla Sverige. Där satt hon och pratade med mig och svettades mellan 21.30 och 22.30 och jag satt med halsduken och frös och pratade med henne mellan 15.30 och 16.30. Känns riktigt sjukt, jag vill bara åka dit till henne nu!! Bli brun, bada, sola, shoppa, dricka goda iskalla drinkar i värmen och framförallt få umgås med min bästavän! Saknar henne obeskrivligt mycket, och det har bara gått 18 dagar av 92 dagar... ♥

 

Allmänt | | Kommentera |
Upp