Frida, 18 år!

Stort grattis till min älskade vän Frida som äntligen efter en lång väntan fyllde 18 förra helgen! Det firades med tårta och partypartyy i söderhamn!


Emma tänder de 18 ljus på tårtan som Frida skulle få blåsa ut!Fridas skylt som vi gjort till henne "FRIDA 19 ÅR! Äntligen är lidandet slut, nu får även Frida gå ut! På Olles ska vi ikväll röja loss, och du ska ta ditt första bloss. När vi andra kryper till kojs, går Frida hem med snygga boys. Vad småtimmarna har att ge - det får vi allt se ;)"Presenttime! En liten ledtråd till paketet där det gömde sig en Victoria Secret parfym ;)
Allmänt | | 2 kommentarer |

Vila i frid ♥

För några veckor sedan lämnade min morfar världen. Han led av cancer i stora delar av kroppen och mådde inte alls bra... Så nu hoppas jag att morfar har det bra och får slippa all smärta han hade på slutet.
Speciellt julen kommer att bli tom utan morfar, han har alltid varit med på julafton. Tyvärr måste alla lämna världen någon gång, men varför genom ett lidande? Livet är så orättvist. Tack fina älskade morfar för en fin tid med dig som jag kommer minnas hela mitt liv! ♥


Och den här lilltösen var så himla duktig på begravningen. Hon satt bredvid mig med rosen i handen så tyst och stilla. Sen såg hon mig gråta och viskade till mig: "Är du ledsen Malin?" jag svarade jaa och då strök hon sin lilla goa hand på min arm och tog min hand. Hur underbar??
Allmänt | | En kommentar |

Löshår med keratinvax

I måndags satte jag, Alex & Emma in löshår på Sara och här kommer en före- och efterbild! Dock satte jag i lite mer idag för att hon ville ha lite tjockare. Men visst blev det väl snyggt? :)

Vi har nyligen lärt oss keratinvax-metoden i skolan så det var då vi alla brudar blev sugna på att sätta in själv. Så jag hade också tänkt beställa hår snart, och även en tång så jag kan sätta in på lite kunder hemma i min nya lilla salong ;) Det finns en grossistsida vid namn eurosocap.se där frisörelever och frisörer får beställa löshår för riktigt bra grossistpriser. Det är grymt bra, för på en salong får du håret + insättningen för mellan 5000-9000, men såna höga priser hade då inte jag tänkt ta ;)

Så hör av er om ni också vill sätta in löshår med keratinslingor så kan jag hjälpa er att beställa, sätta in och ta ur! :)

Före                                                                        Efter

 


My way to become a hairdresser | | 3 kommentarer |
Upp